Picknicken op de Berg VOLZET

20 augustus 2021

Wat is er meer Heuvellands dan een gezellige picknick met familie en/of vrienden in ons schitterend landschap...
Op het provinciedomein Kemmelberg voorzien we op een unieke locatie- dichtbij het land art project ‘ Les Ancètres- the Ancestors’ - picknickruimte met wat randanimatie : een kwis, een optredentje…

Het gemeentebestuur van Heuvelland, de Provincie West-Vlaanderen, Regionaal Landschap Westhoek en Muziekcentrum Dranouter slaan de handen in elkaar om zo voor jullie deze zomer enkele ‘ te koesteren Heuvellandse ervaringen’ aan te bieden.

Vrijdag 20 augustus aankomst tussen 11u30-12u30 aan het land art project 'Les Ancètres'.

Optreden van Rootstown busking team: Go! Go!! Durango!!!
Sinds 2012 speelt muzikale duizendpoot Thomas Meeuwis zijn eigen liedjes onder de naam Go! Go!! Durango!!!. Inspiratie zoekt hij voornamelijk in muziek uit de jaren zestig en negentig. The Beatles en Nirvana, The Band en Elliott Smith, Big Star en Radiohead, allemaal zijn ze even belangrijk voor de sound van de kempische songwriter.
https://youtu.be/BdOfrqd_wYo

Praktische info

volwassene: 15,00 euro per persoon , kinderen tem 12 jaar: 10,00 euro per persoon

Picknick met allerlei streek- en hoeveproducten van Hoeveslagerij ‘t Lindebos: verse pistoletjes, hoeveboter, een hardgekookt eitje, hoevekaas, een yoghurtje en een glaasje streekwijn of heerlijk appelsap. Keuze tussen picknick met of zonder charcuterie van ’t Lindebos.

Wat brengen de deelnemers zelf mee ?
Picknickdeken
Zonnecrème
Alle picknickbenodigdheden zoals borden, bestek en bekers.

provinciedomein De Kemmelberg

Faciliteiten

Dorp

provinciedomein De Kemmelberg

Afbeeldingen