Helios

Blandine en Yannick Chever openen een unieke kroeg op de Zwarteberg:
Taverne Hélios, sinds vijf jaar open op de flanken van de Zwarteberg, biedt uitzonderlijke gerechten aan. Na een omzwerving in Bretagne en Hazebrouck, hebben Blandine en Yannick hun fornuis op de Zwarteberg geplaatst. Taverne Hélios presenteert in een typisch Vlaams kader lekkere menu's gaande van mooie stukken vlees gebraden op het houtvuur tot slaatjes, omeletten, taartjes en andere croque-monsieurs, die in een open keuken worden klaargemaakt. Op die manier kan elke klant zien hoe zijn gerecht wordt klaargemaakt.
Hélios beschikt over drie zaaltjes met telkens een schitterend panorama op de Vlaamse vlakte en de Catsberg. Een ruim terras maakt van deze taverne een unieke plaats op de Zwarteberg, waar wandelaars een pannenkoek of een wafel kunnen genieten en ondertussen een lekker streekbier degusteren.

Faciliteiten

Eten en drinken: Restaurants
Dorp: Westouter

Afbeeldingen