Wijngoed Entre-Deux-Monts

Het wijndomein Entre-Deux-Monts is één van de meest noordelijk gelegen domeinen van Europa. Gelegen in het uiterste zuiden van West-Vlaanderen, flirtend met de Franse grens, vindt het domein beschutting tussen de Rode- en de Zwarteberg, entre deux monts…
Wijnbouwer Martin Bacquaert maakt er frisse, elegante en aromatische wijnen waarvan er jaarlijks één of meerdere in de prijzen vallen.

Gans het jaar door zijn er groepsbezoeken mogelijk en in de wijnwinkel kunt u terecht voor een degustatie en aankoop van de wijnen. In de degustatieruimte heeft u een prachtig zicht op de wijngaard en het glooiend landschap van Heuvelland!

Openingsuren wijnwinkel: zie www.entre-deux-monts.be
Groepsbezoeken enkel mogelijk op reservatie: info@entre-deux-monts.be of tel. 057 40 19 69

Standaardbezoek:

Ontdek het verhaal achter het wijndomein tijdens een wandeling in de wijngaard gevolgd door een uitgebreide uitleg in de productieruimte. Daarna word je getrakteerd op een degustatie van 3 wijnen en een professionele bedrijfsfilm. Bij mooi weer kan men nagenieten op het mooie terras!

  • Duur: 1u15'
  • Prijs: € 9 pp - kinderen 3 t.e.m. 15 jaar: € 5 pp (fruitsap inbegrepen)

Blitzbezoek (kort bezoek): 

Na een korte introductie volgt een degustatie van twee wijnen terwijl de professionele bedrijfsfilm afgespeeld wordt. Bij mooi weer kan men nagenieten op het mooie terras!

  • Duur: 45 min.
  • Prijs: € 7 pp 
  • niet op zondag

Bezoek 'Het wijndomein en zijn omgevende landschappen':

(enkel mogelijk indien landschapsgids beschikbaar)
Uitgebreide wandeling met landschaps- en cultuurhistorische gids die de wijngaard in een breder kader schetst. Dit alles wordt gevolgd door een uitgebreide uitleg in de productieruimte. Daarna word je getrakteerd op een degustatie van 2 wijnen en een professionele bedrijfsfilm. Bij mooi weer kan men nagenieten op het mooie terras!

  • Duur: 2u-2u30’
  • Prijs: € 12 pp

Vanaf 2020 geldt dus voor alle type bezoeken minimum 20 personen per groep ofwel wordt het forfaitbedrag aangerekend.

Prijzen

Prijs € 8,00

Faciliteiten

Website: Proeven
Proeven: Eten en drinken
Aanbod: Groepsuitstap
Aanbod: Wijngoed bezoeken
Dorp: Westouter
Proeven: Dorp
Dorp: Westouter
Eten en drinken: Streekproducten

Afbeeldingen