Deel je festivalherinnering en maak kans op een festivalticket

Festival Dranouter en CO7 slaan de handen in elkaar om in het collectieve geheugen te duiken! Hebben jij, jouw vriendenkring of vereniging een speciale herinnering, anekdote of traditie gekoppeld aan het festival? Laat het ons weten en maak kans op een gratis festivalticket!

Wij gaan met jouw (foto-)herinneringen aan de slag in een rondtrekkende expo doorheen de Zuidelijke Westhoek.

Bezorg hier je festivalherinnering en maak kans op dat festivalticket:
https://www.co7.be/deel-jouw-festivalherinnering-en-win

Maar er is meer! Speciaal voor dit gouden jubileumfeestje laat Festival Dranouter deze zomer haar fotoarchief op je los, in een originele tentoonstelling doorheen het muzikaalste dorp van Vlaanderen. Jij bent de special guest die doorheen deze wandelexpo de wilde hoogtepunten en de zotte transformatie van dit legendarische festival ontdekt. De rock ‘n roll fotomontages die je onderweg tegenkomt zinderen harder na dan een set van ZAZ of Bart Peeters.

Berg op, berg af, stap na stap word je ondergedompeld in 50 jaar muzikaal avontuur van dit authentieke festival met een serieuze hoek af. De foto's sleuren je mee op een rebelse tijdreis vol hippies, baarden en prettig gestoorde verhalen. Zorg ervoor dat je je camera bij hebt, want de panorama's zijn net zo adembenemend als het Antwaarps van Wannes Van De Velde of het engelengezang van Laïs. May the folk be with you!

Praktisch

Festival Dranouter Ongefilterd vindt plaats van vrijdag 28/06/2024 t.e.m. zondag 8/09/2024 doorheen het dorp Dranouter. Updates & info binnenkort via https://festivaldranouter.be/nl/ongefilterd & sociale media van Festival Dranouter.

Afbeeldingen