De Zonneheuvel

Vakantiewoning Zonneheuvel staat garant voor een rustig en aangenaam verblijf in het bloemendorp Westouter, op het topje van de Rodeberg in het mooie Heuvelland.
Zonneheuvel is een ruim en aangenaam appartement, voor 2 tot 4 personen met een groot zongericht terras met tuinmeubels op de eerste verdieping waar je een prachtig uitzicht hebt over Heuvelland en Frans-Vlaanderen. Je kan er genieten van de rust, de stilte en de prachtige zonsondergang.
Recent opgefrist, bestaande uit living met divanbed, tv, wifi, ingerichte keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met ligbad, wc. Je kan beschikken over een bergruimte voor eigen of huurfietsen, private parking en een grote speelweide met petanquebaan,
Het vakantiehuisje is gelegen op het wandelnetwerk van Heuvelland aan knooppunt 36 aan de rand van het Hellegatbos waar je kan genieten van de talrijke uitgestippelde wandelingen met de knooppunten. Op wandelafstand neem je de zetellift van waar je een overzicht hebt over de Heuvellandse wijngaarden en Frans-Vlaanderen. Het is ook leuk om de gezellige cafeetjes en restaurants in de buurt te ontdekken voor een lekkere picon of de Heuvellandse wijn.
Op korte afstand kan je de steden bezoeken met een oorlogsverleden zoals Ieper, Poperinge, Veurne en net over de grens de culturele stad Rijsel. Een aangename vakantiebestemming voor zowel actieve wandelaars, fietsers als rustige genieters het hele jaar door.

Prijzen

Prijs schoonmaak € 40,00
Prijs bedlinnen € 15,00
Prijs Midweek MAX € 275,00
Prijs Midweek MIN € 275,00
Prijs Week MAX € 395,00
Prijs Week MIN € 395,00
Prijs Weekend (2 nachten) MAX € 180,00
Prijs Weekend (2 nachten) MIN € 180,00
Prijs Weekend (3 nachten) MAX € 230,00
Prijs Weekend (3 nachten) MIN € 230,00

Faciliteiten

Categorie: Vakantiewoningen
Dorp: Westouter
Classificatie: *** / 3 sterren
Capaciteit vakantiewoningen & jeugdlogies: 1 t/m 5 pers
Faciliteiten: Wifi
Faciliteiten: Kinderbed
Faciliteiten: Speeltuin