De 7de Hemel

De 7de Hemel is een mooie locatie om met vrienden, familie of groepering te genieten van de rust en het natuurlijke schoon die de West-Vlaamse bergen je bieden.
Je kan er overnachten met 10 tot 20 personen. Opgelet: tot eind 2022 is de vakantiewoning volgeboekt. Nadien volgen opknapwerken.

Het vakantiehuis is gelegen in één van de mooiste landelijke streken van Vlaanderen: het Heuvelland. De naam is een weerspiegeling van het landelijk uitzicht van de streek. Wie heeft nog nooit gehoord van de bergen: de Rodeberg, de Zwarteberg, de Scherpeberg, de Vidaigneberg en de onovertroffen Kemmelberg. De toeristische bekendheid van de gemeente Heuvelland steunt in de eerste plaats op deze natuurlijke charmes van het landschap. Talrijke auto-, fiets-, mountainbike- en wandelroutes garanderen de toeristische ontsluiting van het mooie landschap.

Westouter, bekend door zijn Rodeberg heeft één van de fraaiste dorpskernen van Heuvelland, die in de zomermaanden nog extra belicht wordt door de talrijke bebloemde gevels waardoor het dorp terecht de titel van bloemendorp heeft verworven. Het is één van de levendigste deelgemeenten, getuige daarvan zijn de talrijke horeca-aangelegenheden beneden in het dorp en boven op de berg. Doch blijft alle rust en natuurlijk schoon behouden.

Het vakantiehuis De Zevende Hemel is gelegen aan de rand van het dorp, aan het begin van de landelijke wandeling die leidt langs de flanken van de Rode berg. Het huis dateert van kort na de Eerste Wereldoorlog. Het was tientallen jaren het schoolhuis waar de hoofdonderwijzer woonde. Later werd het gebruikt als horecazaak vooraleer zijn huidige functie als vakantieverblijf te verkrijgen.

Prijzen

Prijs Midweek MAX € 650,00
Prijs Midweek MIN € 650,00
Prijs Week MAX € 1 200,00
Prijs Week MIN € 1 200,00
Prijs Weekend (2 nachten) MAX € 750,00
Prijs Weekend (2 nachten) MIN € 750,00
Prijs Weekend (3 nachten) MAX € 900,00
Prijs Weekend (3 nachten) MIN € 850,00

Faciliteiten

Categorie: Vakantiewoningen
Dorp: Westouter
Classificatie: ** / 2 sterren
Capaciteit vakantiewoningen & jeugdlogies: 11 t/m 15 pers
Capaciteit vakantiewoningen & jeugdlogies: 16 t/m 25 pers
Faciliteiten: Huisdieren
Faciliteiten: Wifi
Faciliteiten: Kinderbed
Faciliteiten: Speeltuin

Afbeeldingen