Walk & Talk Route

Wil je alles te weten komen over het wijndomein Entre-Deux- Monts? Volg dan de Walk & Talk- wandelroute van wijnveld naar wijnveld, van infobord naar infobord. De route is in totaal 5,8 km.

De wijngaarden van Entre-Deux-Monts liggen versnipperd over Heuvelland om telkens de juiste bodem en ligging te gebruiken. Tijdens de gratis EDM-route beland je van het ene stuk wijnveld in het andere. Ondertussen geniet je ook van de natuur, de uitzichten, de landschappen,... alle troeven van Heuvelland. Je kan de wandeling zonder reservatie of toestemming maken, en kan op eender welk moment op pad gaan.

Op de verschillende informatieborden leer je trouwens telkens iets bij over de werking van Entre-Deux-Monts, en hoe Martin tegenover zijn bedrijf staat. Dit interview bestaat uit 7 vragen waarin je ons volledig leert kennen. Voor de kinderen vind je op de borden amusante animaties om ook hen doorheen het EDM-verhaal te begeleiden

Het parcours bestaat uit twee lussen en je wandelt langs verschillende horecazaken waar je Heuvellandse wijn kan proeven.

Download hier de Walk en Talk route.

Afbeeldingen