Tips voor de paasvakantie

Bezoek de WO I sites in Wijtschate

Breng net als Lou, Jack en Lili een bezoek aan de WO I sites Bayernwald, Dietrich Schacht en Pool of Peace in Wijtschate. Bekijk hier hun avonturen in onderstaand filmpje.

Wil jij ook Bayernwald, de Pool of Peace en Dietrichschacht bezoeken?
Klik dan hier voor meer info.

Commandobunker Kemmel

Lou, Jack en Lili bezochten onlangs ook de Commandobunker Kemmel, de geheime bunker van de Koude Oorlog onder de Kemmelberg. 

17 weetjes van de Commandobunker die Lou, Jack en Lili ontdekten:

De Commandobunker Kemmel is open voor bezoek op dinsdag, zaterdag en zondag van 10u tot 17u.
Bestel vooraf online je ticket via https://webshopheuvellandtoerisme.recreatex.be

Bélvédère Uitkijktoren Kemmelberg

De Belvedèretoren is de blikvanger van de Kemmelberg. Hij kent een bewogen geschiedenis waarover je meer te weten komt tijdens de beklimming van de toren. Boven staan twee panoramaborden met een aanduiding van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het uitzicht is er adembenemend: je staat er 170 meter boven de zeespiegel! Je kan er 40 km ver kijken en met de verrekijker zelfs nog verder. Veel plezier op de toren!

Gratis toegang, open van 10u tot 21u.

Heuvelland verkennen op wieltjes

Wil je Heuvelland op een originele en leuke manier verkennen? Huur een golfkarretje, e-scooters, een fiets (al dan niet elektrisch) of zelfs een off-road e-step.
Hier vind je alle adresjes.
De ideale manier om door Heuvelland te cruisen!

Met de koersfiets Heuvelland verkennen? Bekijk dan ons aanbod van Sportief fietsen in Heuvelland.

Picknicken met de Bak vol Goesting

Picknicken oké maar sjouwen met een picknickmand?
Een (h)eerlijke picknick ‘Bak vol goesting’ met streekproducten staat als alternatief op het afgesproken tijdstip voor je klaar op één van de vier unieke locaties:

Op stap met kids

Heuvelland is zot van kids en daarom hebben we verschillende leuke wandelroutes met spelletjes en opdrachten onderweg. Ravotten in het bos, hindernissen overbruggen, op zoek gaan naar de Bergkabouters, ... maak je keuze :-)
Veel plezier!

Kindvriendelijke reca

Met je dochter, zoon, gezin of familie samen gezellig eten en drinken? Thor en Tes tonen kinderen dat een horecazaak er ook voor hen is. Ze weten wat elke leeftijdsgroep wil, zorgen voor aangepast tafelmateriaal en serveren een gevarieerd aanbod aan kindergerechten.

Ontdek hier de kindvriendelijk reca van Heuvelland.

De Klankmakerij Dranouter

De paasvakantie is in zicht!  En dat viert De Klankmakerij met de aankondiging van een paasactie. Elk groepje ontvangt een muzikaal gadget, als herinnering aan dit unieke spelletjes-met-klankenparcours. Reserveer dus zeker je bezoekje via www.deklankmakerij.be!