Ter Douve

De landelijke hoeve “Ter Douve”, is gelegen in Dranouter een deelgemeente van Heuvelland. Dicht bij de Kemmelberg en op een boogscheut van Frankrijk. Ideaal als startpunt voor fietstochten en wandelingen.
Voor fietsers is er een veilige fietsstalling. Er is ook mogelijkheid voor het huren van elektrische fietsen in de buurt.
In Heuvelland is er een ruim aanbod aan geschiedenis (WOI), cultuur (folk), natuur (bossen) en gastronomie (sterrenrestaurant en goeie eetcafés). Voor de liefhebbers van wijn is er een bezoek aan de wijnvelden van de Monteberg mogelijk en voor de liefhebbers van bier is Watou en West-Vleteren niet ver. Wil je terug naar de natuur, en neem je liever je eigen viervoeter mee, het kan allemaal. Heuvelland beschikt over speciaal uitgestippelde routes voor ruiters. Deze hoeve beschikt over de mogelijkheid om je paard op stal of in de wei te plaatsen. Wil je er een dagje met de kinderen op uit dan is Bellewaerdepark zeker een aanrader. Zelfs de Noordzee ligt niet zo ver en is vlot bereikbaar.
De kamers beschikken allen over een eigen TV, internet, douche en/of ligbad. In de grote keuken biedt de speksteenkachel op koude dagen een gezellige warmte die niet te evenaren is. Eén kamer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
B&B “Ter Douve” heeft dan ook alles te bieden om je verblijf tot een succes te maken. Mooi afgewerkte kamers, een mooie ontbijtruimte en een groene omgeving zorgen voor een zalig gevoel van onthaasting, ongeacht of je nu voor een weekend of langer blijft.

Prijzen

Prijs Dubbel met ontbijt MAX € 55,00
Prijs Dubbel met ontbijt MIN € 45,00
Prijs Single met ontbijt MAX € 75,00
Prijs Single met ontbijt MIN € 75,00

Faciliteiten

Categorie: B&B
Dorp: Dranouter
Faciliteiten: Rolstoeltoegankelijk
Faciliteiten: Fietsen ter beschikking
Faciliteiten: Wifi

Afbeeldingen