Slagerij 't Gourmetje

Sinds 1850, al generaties lang, stroomt de passie voor de ‘ambacht van het vlees’ door de aderen van onze familie. Van landbouwer, slachter, slager, charcutier, traiteur en restauranthouder. Alle paden van deze ambachtelijke beroepen zijn, van vader op zoon, bewandeld door onze familie.
Met dit rijke verleden en ervaring met vlees in al zijn vormen, keren wij met ‘The Butcher’ terug naar de roots van het slagersambacht.
Het startpunt was dan ook: op zoek gaan naar runderrassen die op een traditionele manier met natuurlijke, gezonde voeding en respect worden gekweekt. Dit is een absolute must als basis voor kwaliteitsvol vlees.

Vervolgens is het onze taak de mensen terug kennis te laten maken met de smaak van toen, namelijk vlees dat gerijpt wordt op de traditionele manier. Deze smaak, verfijning en malsheid verkrijgen we door met geduld en vakmanschap rustieke rassen gedurende minimum 4 weken op het been af te rijpen in onze rijpingskamers. Onze zeer hoge kwaliteitseisen bij aankoop, op het vlak van marmering en structuur, zijn een sleutelpunt om dit verfijnd vlees tot een grand cru te laten evolueren.

Prijzen

Prijs Gratis

Faciliteiten

Website: Proeven
Eten en drinken: Winkels
Proeven: Dorp
Dorp: Nieuwkerke
Eten en drinken: Streekproducten

Afbeeldingen