Ruiterschool Rodeberg

Op de top van de Rodeberg in Westouter, met zicht op Noord-Frankrijk en vlak naast het Rodebergbos, vind je Ruiterschool Rodeberg. De hemel op aarde voor elke paardenliefhebber en een gezellige pleisterplaats voor al wie op zoek is naar rust en natuur. Onervaren beginners, volleerde wedstrijdruiters, genietende wandelruiters, geïnteresseerde jongelui, iedereen komt hier aan zijn of haar trekken.
Mini’s volgen er vanaf 4 jaar kabouterlesjes, geroutineerde rotten pikken er voorbereidende lessen voor lesgevers mee. Een brede waaier aan mogelijkheden met voor elk wat wils. Ook toevallige passanten die eens een ritje willen maken, een school die enkele dagen in Heuvelland verblijft of wandelaars die willen genieten van een streekbiertje zijn welkom in de Ruiterschool.

Ruiterschool met jeugdlogies (tot 60 personen), mogelijkheid tot stallen van paarden en volgen van lessen. Heuvelland is rijk aan mogelijkheden tot in het oneindige, waar vooral de sportievelingen aan bod komen, maar ook de stille genieters. Naast sportkampen is dit vakantiehuis geschikt voor vriendenuitstapjes, bedrijvenarrangementen, familiereünies, ruiterarrangementen, fietsers en wandelaars of een combinatie van al deze groepen.

Het verblijf is uitgerust met een slaapkamer van 2 personen, slaapkamers vanaf 4 -8 -10 personen, douches, eigen kast, een keuken voorzien van een kookfornuis, industriële dampkap, oven, vaatwasmachine, frigocel en diepvriezer, frituur, koffiemachine, ijsmachine(klein), croquemachine, alle borden en bestek. Een leeshoek, vergaderfaciliteiten, gezellige bar, prachtig terras met zicht op de piste en de Noord Frankrijk, een buiten en een binnenspeelhoek en nog veel meer. In de onmiddellijke nabijheid is er het Rodebergbos, talrijke bewegwijzerde wandel en fietswegen, en heel gezellige restaurants en bistro's, cafeetjes, wijnboeren, Ieper op een afstand van 10 km.

Ook af te huren voor feesten! Fietsers en wandelaars meer dan welkom op doortocht over de Rodeberg!

Extra links

Faciliteiten

Categorie: Jeugdlogies
Dorp: Westouter
Classificatie: Comfort C
Capaciteit vakantiewoningen & jeugdlogies: ≥ 35 pers
Faciliteiten: Huisdieren

Extra links

Afbeeldingen