Pop-up resto CHALET: Entre Deux Monts

15 oktober 2021 - 07 november 2021

Met pop-up CHALET gaat vzw Dranoeter - dat vooral bekend is van Festival Dranouter - voor een nieuw korteketen restaurantconcept: pop-up resto CHALET!

Met je familie-of vriendengroep boek je één van de houten CHALET-units met 180°-uitzicht op adembenemende Westhoek-locaties.
Je genieter er van een heerlijke lunch-of dinerervaring. Je beleeft én proeft er letterlijk van wat die streek te bieden heeft.

De CHALET-units strijken neer op verschillende landschappelijke toplocaties in de Westhoek. De twee locaties voor dit najaar zijn alvast bekend:
- Op 24-25-26 september en 1-2-3 oktober gaat pop-up restaurant CHALET voor een gezellige nazomersfeer op de kleine festivalweide 'De Voute' van Festival Dranouter.
- Vanaf 15 oktober t.e.m. 7 november strijkt CHALET tijdens de weekends neer op het wijndomein van Entre Deux Monts in Westouter.

Boek een CHALET-unit & ga voor quality time in je eigen privérestaurant. Geen tafelbediening, elke groep bedient zichzelf op z’n eigen tempo dankzij de onthaalbrochure. Zaaalig genieten...

Experimenteer en proef erop los dankzij de 'honesty bar': elke geopende fles mag je meenemen naar huis. Santé!


Wie een CHALET-unit voor zijn bubbel wil boeken, die zal snel moeten snel zijn. Het aantal plaatsen voor deze exclusieve restaurantervaring is erg beperkt.
CHALET is een project van Dranoeter vzw, met steun van Leader en in samenwerking met Vintage Heuvelland.


Data

Van 15 oktober oktober tem 7 november, tijdens de weekends.

Alle info en reservatie: http://popupchalet.be/

Wijndomein Entre-Deux-Monts

Wijndomein Entre-Deux-Monts

Afbeeldingen