Picknicken in Heuvelland

Op een picknickbank met een adembenemend vergezicht smullen van streeklekkers...vakantie kan niet mooier zijn. We lijsten graag even voor je picknickmogelijkheden voor je open in Heuvelland:

Picknickmanden

Bestel je picknickmand bij één van deze actoren en kies een leuke picknickplaats uit:

Buurtwinkel De Polka - Kemmel

Foodbar & Market A L' Aise - Kemmel

Bak vol Goesting

Picknicken oké maar sjouwen met een picknickmand? Een (h)eerlijke picknick ‘Bak vol goesting’ met streekproducten staat als alternatief op het afgesproken tijdstip voor je klaar. 
https://www.toerismeheuvelland.be/nl/bak-vol-goesting-

Hoevepicknick Wijngoed Monteberg

Smullen van al het lekkers uit onze regio in het hartje van de wijngaard? Wijngoed Monteberg zet een heerlijke hoevepicknick klaar met de smakelijkste streekproducten uit de Westhoek: verse charcuterie, boter, yoghurt, ambachtelijke kazen, confituren en mosterd, dagverse broodjes, fruit en gekookte eitjes. Geniet bovendien van een glaasje Montebergwijn of een vers natuursapje.

https://www.toerismeheuvelland.be/nl/hoevepicknick-wijngoed-monteberg

Hoevepicknick Hoeveslagerij 't Lindebos

Dagverse broodjes met beleg, onder andere boter, kaas, verschillende soorten vleesbeleg (hoevepaté, gekookte ham, vleessalade), confituur, een hardgekookt eitje Dessert: yoghurt Fruit: verse aardbeien van de lokale boerderij Drankje: een glaasje appelsap - streekwijn kan extra aangekocht worden.

https://www.toerismeheuvelland.be/nl/hoeveslagerij-t-lindebos

Picknickmand Korte Keten

Een gezellige, korteketenpicknick met zicht op de uitgestrekte velden van Dranouter
Op de vroegere festivalweide van Festival Dranouter (Koudekotstraat 36, Dranouter), ontdek je dankzij pop-up picknick CHALET de beste streekproducten- en producenten die perfect passen bij een gezellige picknick.

https://www.toerismeheuvelland.be/nl/picknickmand-korte-keten

Picknickwandeling met de bolderkar

Een fikse wandeling met je vrienden of je gezin en ondertussen smullen en genieten van streekproducten en andere lekkernijen? Dan is de picknickwandeling met bolderkar iets voor jou. Gepakt met een goed gevulde picknickmand en een bolderkar trek je er op uit om zo het Heuvelland te verkennen. Dranouter Centrum vormt namelijk de ideale uitvalsbasis om een parcours uit te stippelen langs wandelnetwerken. De vele beschermde natuurgebieden en prachtige vergezichten maken het meer dan de moeite waard.

https://www.toerismeheuvelland.be/nl/picknickwandeling-met-bolderkar