Paul James' Band: Ensemble Workshop

08 mei 2021

Zaterdag 8 mei geeft de Britse sax speler Paul James (van het legendarische Blowzabella) samen met zijn band The Drowned Lovers een concert in Dranouter!Maar wist je dat Paul een unieke workshop samenspel heeft ontwikkeld? Tijdens de workshop ontstaat er een echte Folk Big Band. Meer nog, tijdens het concert die avond speel je als deelnemer zelfs een nummer mee met deze Britse top folkband.Er wordt vertrokken vanuit een tune en leer je werken als een team om tot een echt folk big band geluid te komen. Geschikt voor alle leeftijden, alle niveaus, elk muziekinstrument. Geen voorkennis van volksmuziek nodig!

In de prijs zit een ticket voor het optreden inbegrepen.

CORONAGARANTIE
Mocht een optreden of activiteit van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen!

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig


Datum: zaterdag 8 mei 2021 van 14:00 tot 17:00
Prijsinfo: €12 - Basistarief: 12,00 €
Link: http://www.muziekcentrumdranouter.be/nl/programma

Muziekcentrum Dranouter

Muziekcentrum Dranouter

Afbeeldingen