Nieuwe publicaties 2024

Ze zijn er! De nieuwe toeristische brochures van Heuvelland 2024: een magazine, Heuvelland Wegwijs, Groeps - en Bedrijfsuitstappen en een nieuw stappenplan met 7 inspirerende wandelingen.
Lees hier alvast de digitale versies:

Magazine Heuvelland 2024

Voor ieder wat wils in Heuvelland: wandelen, fietsen, mountainbiken, bezoek aan Commandobunker of Bayernwald, terrasje doen of iets lekkers gaan eten. Ontdek er alles over in ons nieuwe magazine.
Klik op de afbeelding hieronder om het magazine te downloaden.

Heuvelland Wegwijs 2024

Deze gids maakt je graag wegwijs in het brede aanbod van activiteiten, bezienswaardigheden en toeristische actoren in Heuvelland. 
Klik op de afbeelding hieronder om de praktische gids te downloaden.

Groeps - en bedrijfsuitstappen 2024

Samen met leden van je verenigiging of met je familie op uitstap gaan, gezellig in groep de banden aanhalen, met zijn allen nieuwe plaatsen ontdekken...Ontdek hier het aanbod van groepen en families!
Klik op de afbeelding hieronder om de groepsbrochure te downloaden.

Heuvelland Stappenplan: 7 inspirerende wandelingen

Laat je verrassen door 7 adembenemende wandelingen die je meenemen door schitterende landschappen, pittoreske dorpjes en glooiende heuvels in Heuvelland. De stress van het dagelijkse leven laat je achter en je dompelt jezelf onder in de rust van de natuur. Heuvelland geeft je een verkwikkende energie.
Klik op de afbeelding hieronder om het stappenplan te downloaden.

Afbeeldingen