KSA-Heem Monsalvaet

Jeugdvakantiehuis met 53 bedden die op aanvraag kan uitgebreid worden naar 77 slaapplaatsen, gelegen aan de voet van de Rode Berg te Westouter in het Heuvelland voor groepen in zelfkook. Beschikt over grote eetzaal die in 2 verdeeld is door schuifwand waarbij er 2 zalen zijn, keuken, polyvalente zaal, slaapzalen/slaapkamers (1x 2p / 1 x 30p / 1 x 6p / 1x 7p / 2x 4p), sanitair en douches. Op het buitenplein aan heem Monsalvaet kan men of genieten van een leuk ontspanningsmoment met de groep of spelen naar harte lust. Het heem kan autonoom gebruikt worden of in combinatie met de hemen Lanceloot (22 bedden) en Parsifal (40 bedden). Er is ook gratis wifi beschikbaar in de 3 hemen (wel beperkt).

- Een weekend telt minstens 2 overnachtingen en start op vrijdag met aankomst tussen 17u en 19u en vertrek op zondag zoals afgesproken met het secretariaat.
- Tijdens de zomer is er een vaste 10 nachten regel tussen de periode van 11 juli tot 10 augustus.
- Indien gehuurd in combinatie met heem Parsifal (= Graalkasteel) is er tijdens juli/augustus mogelijkheid om tenten bij te plaatsen (+/- 300 m2 tentengrond) op de achterweide van heem Parsifal.
- In combinatie met heem Lanceloot is er een korting van 20% op de huurprijs van Lanceloot (na verblijf)

Extra links

Faciliteiten

Categorie: Jeugdlogies
Dorp: Westouter
Classificatie: Comfort C
Capaciteit vakantiewoningen & jeugdlogies: ≥ 35 pers
Faciliteiten: Rolstoeltoegankelijk

Extra links