Hoeveslagerij 't Lindebos

Op de hoeve 't Lindebos worden varkens, runderen en kippen gekweekt, enkel en alleen voor de verkoop in de eigen hoevewinkel. Iedere week worden varkens met eigen vervoer naar het slachthuis gebracht. Elke derde donderdag van de maand wordt ook zelfgekweekt rundvlees aangeboden.
In het eigen atelier worden de varkens versneden en worden de bereidingen gemaakt, zodat ze iedere vrijdag en zaterdag vers vlees kunnen aanbieden. Wat zaterdagavond niet verkocht is, wordt in de diepvriezer gestopt. Als dit vlees verkocht wordt, dan wordt dit diepgevroren meegegeven met de klanten, zodat de klant dit thuis gewoon terug in de diepvries kan plaatsen. Stijn en Stefanie verkopen nooit ontdooid vlees, bovendien voegen ze geen bewaarmiddelen of kleur- en geurstoffen toe aan hun producten.

Extra links

Prijzen

Prijs Gratis

Faciliteiten

Eten en drinken: Winkels
Dorp: Wijtschate

Extra links

Afbeeldingen