Foto-expo: 50 jaar Festival Dranouter

28 juni 2024 - 08 september 2024

Stap mee in een visuele reis door vijf decennia van muziek, cultuur en onvergetelijke festivalmomenten. Festival Dranouter viert zijn gouden jubileum, jij ontdekt de hoogtepunten en evolutie van dit legendarische festival op de mooiste en sterkste beelden uit het foto archief van deze festival klassieker.

Je ontdekt de beelden op diverse locaties in en rond het dorp Dranouter en ziet hippies verschijnen in het straatbeeld, wereldsterren neerstrijken op de velden van Dranouter, en duizenden mensen elk op hun manier genieten van een muzikale vakantie. Tijdens je tocht word je niet enkel ondergedompeld in de rijke (foto)geschiedenis van het festival, maar ook in de charme van dit muzikale dorp en de schoonheid van de omgeving. Vergeet niet om je camera mee te nemen - de panorama's zijn net zo betoverend als de foto’s die je onderweg tegenkomt!

Voor je met je familie of vrienden begint aan het fotoparcours, moeten we eerst checken welk type festivalganger jij bent. Ben je eerder fan van Dranouter Classics? Of toch van party, beats & roots? Of ben je een folk & trad-lover? Of ben je nog nooit naar het festival gekomen en wil je je laten verrassen? Afhankelijk van de uitkomst kan je een persoonlijke Festival Dranouter Belevingsbox aankopen met daarin de uitgestippelde route, weetjes en op maat geselecteerde Festival Dranouter-gadgets om de ervaring helemaal af te maken.

Wanneer en waar:
- Van 28 juni t.e.m. 8 september (niet te bezoeken van 1 tot 12 augustus omwille van de festivalactiviteiten)
- Start: Dranouter Centrum

Oproep: deel jouw festivalherinneringen- en foto's & maak kans op een festivalticket.
Hebben jij, jouw vriendenkring of vereniging een speciale herinnering, anekdote of traditie gekoppeld aan het festival? Laat het ons weten & wie weet schitter jij binnenkort in deze openlucht expo... Bovendien maak je kans op een gratis festivalticket!

Foto-expo Dranouter

Prijzen

Prijs Gratis

Foto-expo Dranouter