Fietsfestival Tram

02 juli 2022

Na het succes van de eerste editie van Tram in 2021 sluiten we deze maal het culturele seizoen feestelijk af met Tram! de 2de editie of ook wel de terugreis genaamd.

Het gratis fietsfestival vindt plaats op zaterdag 2 juli 2022 en is geschikt voor jong en oud. De start vindt plaats aan het Muziekcentrum Dranouter; waar je vanaf 14u de fiets op kan richting Waasten voor een kunstavontuurlijke tocht door ons mooie landschap.

Langs een goed bewegwijzerd parcours kan je op enkele leuke plaatsen genieten van straf straattheater, land art, leuke optredens, een snuifje geschiedenis…

Bij vive la vache kan je naast lekkere ijsjes ook genieten van de straffe artiesten van peek-a-boo! Enkele acrobatische slapstick boksers, straattheater van de bovenste plank. Aan de tramstatie komen Bruno Deneckere en Arne Demets zorgen voor een staaltje puur muzikaal vakmanschap.

Verder op jullie culturele fietstocht richting Waasten kan je ook kennismaken met de the demented brothers, ze nemen je mee in een wereld vol absurde magie met veel humor.

Bij les Gourmandises de Campagnac kan je genieten van een optreden Ekko een top jazztrio met toffe zomerse nummers als pastis/pétanque/pastis…Nice!

Bij de lokale kermis in Waasten vindt er een slotconcert plaats van Jaune Toujours. Deze internationaal gereputeerde band staat garant voor een levendig en feestelijk optreden vol muzikale verrassingen!
We zorgen ook voor een shuttledienst voor jullie en de fietsen, zodat je niet de heen -en terugreis moet doen.

Meer info over de line -up, het uurschema van de optredens en praktische info vind je op www.heuvelland.be/tram

Fietsfestival Tram

Prijzen

Prijs Gratis

Fietsfestival Tram

Afbeeldingen