Ezelwandelingen

1. "Boswandeling" met Isidoor en/of Alidor (4 km) :

Je wandelt onder begeleiding met de ezels over grindpaden met prachtige vergezichten, loopt over avontuurlijke bospaden, gaat door smalle poorten en over kleine bruggetjes...een avontuur op zich !
De ezels Isidoor en/of Alidor worden eerst uit de weide gehaald en geborsteld, je krijgt wat uitleg over het omgaan met ezels en de daaropvolgende wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Onderweg is er een stopplaats bij De Speelberg Kosmos waar je even kan pauzeren en de kinderen wat kunnen spelen.
De totale activiteit duurt zo'n 2 uur. Stevige stapschoenen zijn noodzakelijk, geen sandalen. De ezels worden aan de hand begeleid en worden niet bereden. Deze wandelingen zijn niet geschikt voor buggy's.
De "boswandelingen" starten altijd op de parking bij de vakantiehoeve Rodeberg, Schomminkelstraat 26, 8954 Westouter/Rodeberg

2. De Ezel-zoek-tocht

Je wandelt met de ezels naar de top van de Rodeberg, dwars doorheen het bos...alleen weten de ezels de weg niet meer en hebben ze wat hulp nodig ! Via omschrijvingen moet de groep de juiste weg proberen te vinden...Zal jullie groep daarin slagen ? De activiteit duurt ongeveer 2u, tenzij jullie meerdere keren verloren lopen...

Prijzen

Prijs Gratis

Afbeeldingen