Everyone is Guilty

04 juni 2022

In elk van zijn muzikale avonturen gaat Mirco Gasparrini er helemaal voor. Everyone is Guilty is zijn roadtrip door de mystieke alternatieve countrymuziek, de volksmuziek van de Appalachen en de spookachtige blues van de legendarische Gun Club. Terwijl je naar de muziek en teksten van de band luistert, ontdek je een wereld waarbij Gasparrini zijn innerlijke angsten en obsessies wil overwinnen. Hoewel de teksten een donker kantje hebben, overwint het optimisme en is er altijd hoop. Dit op een opzwepend bedje van twangy gitaren, duelerende banjo's en uptempo ritme sectie.

In 2018 trok de band naar Denver – Colorado – om met producers Slim Cessna en Dwight Pentacost (twee grondleggers van de "Denver Sound") de plaat “A Wolf & A Lamb” op te nemen. Tijdens de voorbije lockdown periode bracht de band twee meer intieme EP's via hun bandcamp uit die meer kwetsbare en akoestische kant van hun sound centraal zette.

Live is Everyone is Guilty een belevenis die je echt niet mag missen!

Everyone is Guilty is Mirco Gasparrini (Blue Velvet, Bandits, Monster), Jérôme Mardaga, Charles Perrin, Eric François en Pierre Mulder.

VVK: 15 euro – ADD: 17 euro – Min 18: 5 euro

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via https://eetcafe.muziekcentrumdranouter.be/nl/reserveer-je-tafeltje


Datum: zaterdag 4 juni 2022 van 20:30 tot 23:00
Prijsinfo: €17 - Basistarief: 17,00 €; VVK: 15,00 €; Min 18 jaar: 5,00 €
Link: https://www.muziekcentrumdranouter.be/

Muziekcentrum Dranouter
  • Dikkebusstraat 234
  • 8951 Dranouter
  • België

Muziekcentrum Dranouter
  • Dikkebusstraat 234
  • 8951 Dranouter
  • België

Afbeeldingen