Dranouter Kerksessie: Wannes Cappelle & Nicolas Callot

23 mei 2021

Als de coronamaatregelen het toelaten, zakken er binnenkort bekende namen af naar Dranouter. Dranoeter vzw organiseert immers de Dranouter Kerksessies.

Op 23 mei is het de beurt aan het duo Wannes Cappelle & Nicolas Callot. Wannes Cappelle en Nicolas Callot brengen het project ‘Schubert in het West-Vlaams’. De frontman en stuwende kracht van Het Zesde Metaal komt al geruime tijd bij pianist Nicolas Callot over de vloer. Callot won verschillende wedstrijden, was laureaat van de International Johannes Brahms Competition in Oostenrijk en trad op met Antwerp Symphonic Orchestra. Hij deelde zijn grote liefde voor componist Franz Schubert met zijn West-Vlaamse vriend. En vroeg zich af wat het zou geven als Cappelle enkele van de schitterende Schubert-liederen zou vertalen in het plastische en poëtische West-Vlaams dat hem zo eigen is. In dit bijzondere project zetten Cappelle en Callot het werk van Schubert naar hun hand.

De ticketverkoop voor de Dranouter Kerksessies start zodra de overheid dit toelaat en de bijhorende coronamaatregelen concreet maakt. Schrijf je in op de nieuwsbrief (onderaan deze website) & mis de ticketverkoop niet!

Datum: zondag 23 mei 2021 van 17:00 tot 20:00
Meer info en tickets: http://www.festivaldranouter.be

Sint-Jan de Doperkerk
  • Planciusplein
  • 8951 Dranouter (Heuvelland)
  • België

Sint-Jan de Doperkerk
  • Planciusplein
  • 8951 Dranouter (Heuvelland)
  • België

Afbeeldingen