Dranouter Kerksessie: Laïs

25 april 2021

Als de coronamaatregelen het toelaten, zakken er binnenkort bekende namen af naar Dranouter. Dranoeter vzw organiseert immers de Dranouter Kerksessies in de kerk van het dorp.

Tot vreugde van velen en met grote geestdrift nemen de dames van Laïs terug hun toevlucht tot het Nederlands. Want de moedertaal kruipt waar zij niet gaan kan, en de wereld van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig. Met deze tour wil Laïs hun eigen, hoogstpersoonlijke lievelingsliedjes delen met het publiek.

Laïs brengt liedjes uit andere tijden, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Wannes Van de Velde en Willem Vermandere, en liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy. Maar ook het werk van de nieuwe generatie – denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts – wordt voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbaarlijke Laïstoets…

De ticketverkoop voor de Dranouter Kerksessies start zodra de overheid dit toelaat en de bijhorende coronamaatregelen concreet maakt. Schrijf je in op de nieuwsbrief (onderaan deze website) & mis de ticketverkoop niet!

De Dranouter Kerksessies zijn mogelijk dankzij de steun van Vlaamse Overheid.

Datum: zondag 25 april 2021 van 17:00 tot 20:00
Meer info & tickets: www.festivaldranouter.be

Sint-Jan de Doperkerk
  • Planciusplein
  • 8951 Dranouter (Heuvelland)
  • België

Sint-Jan de Doperkerk
  • Planciusplein
  • 8951 Dranouter (Heuvelland)
  • België

Afbeeldingen