In De Klankmakerij ga je aan de hand van doe-opdrachten en klankspelen met elkaar in competitie. Wie alle etappes heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op. Sinds vorige zomer kan je deze indoor attractie bezoeken. Een ideale, laagdrempelige uitstap voor gezinnen, familie- en vriendengroepenn scholen of een teambuilding!
Je bezoekje aan De Klankmakerij vorm je makkelijk om tot een (dag)uitstap, dankzij een waaier van ontspannende activiteiten en workshops. In hetzelfde gebouw kan je in Eetcafé ’t Folk terecht voor een snelle hap, een stevige maaltijd, een kindermenu of een gerechtje uit de wereldkeuken. Of pik ’s avonds een optreden mee in de concertzaal van Muziekcentrum Dranouter. Kortom: rond De Klankmakerij hangen tal van mogelijkheden om een boeiende dag te beleven op één van de mooiste plekjes in de Westhoek.

Lou en Jack brachten een bezoekje aan de Klankmakerij. Bekijk hier hun avonturen:

https://www.facebook.com/loujacklili

https://www.instagram.com/loujacklili/

  • Openeningsuren

  • Van 30 november -0001 tot 30 november -0001

Prijzen

Standaard Gratis
Extra info Volwassene individueel: € 9 pp Jongere (-21) individueel: € 7 pp -5jaar: gratis Groep (15+) volwassenen: € 7 pp Schoolgroep (geen max aantal): € 5 pp Voor bezoekers met rolstoelbegeleiding krijgt 1 persoon gratis toegang.

  • Openeningsuren

  • Van 30 november -0001 tot 30 november -0001

Afbeeldingen