De Klankmakerij is een indoor parcours waar spelletjesfanaten en muziekliefhebbers aan de hand van doe-opdrachten en klankspelen met elkaar in competitie gaan.
Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op. Over (folk)muziek, artiesten, festivals, instrumenten & meer. Benieuwd wie aan het eind van het parcours het meeste punten heeft gesprokkeld… Kortom: zeker
een (dag)uitstap waard!

Ideaal voor (groot)ouders met (klein) kinderen – scholen – groepen – families & teambuildings

Je bezoekje aan De Klankmakerij vorm je makkelijk om tot een (dag)uitstap, dankzij een waaier van ontspannende activiteiten en workshops. In hetzelfde gebouw kan je in Eetcafé ’t Folk terecht voor een snelle hap, een stevige maaltijd, een kindermenu of een gerechtje uit de wereldkeuken. Of pik ’s avonds een optreden mee in de concertzaal van Muziekcentrum Dranouter. Kortom: rond De Klankmakerij hangen tal van mogelijkheden om een boeiende dag te beleven op één van de mooiste plekjes in de Westhoek.

Lou en Jack brachten een bezoekje aan de Klankmakerij. Bekijk hier hun avonturen:

https://www.facebook.com/loujacklili

https://www.instagram.com/loujacklili/

Open van dinsdag t.e.m. zondag: van 9u30 tot 17u30, maandag gesloten.
Bezoek in 4 tijdsblokken: start 9u30, 11u30, 13u30 of 15u30
Woensdag enkel school - en groepreservaties (vanaf 15 personen) op reservatie.
Open tijdens schoolvakanties en op feestdagen.

Volwassenen individueel: €9 pp
Jongeren -21 jaar individueel: €7 pp
-5 jaar: gratis
Groep (15+) volwassenen: €7 pp
Schoolgroep (geen max aantal): €5 pp

Prijzen

Standaard Gratis
Extra info Volwassene individueel: € 9 pp Jongere (-21) individueel: € 7 pp -5jaar: gratis Groep (15+) volwassenen: € 7 pp Schoolgroep (geen max aantal): € 5 pp Voor bezoekers met rolstoelbegeleiding krijgt 1 persoon gratis toegang.

Afbeeldingen