Cinézik: The Bob Dylan edition'

16 december 2017

Naar aanleiding van zijn Nobelprijs en zijn "never ending" tour (waar er velen van hopen dat die ooit op de Dranouterse festivalweide zal halte houden. We houden onze vingers gekruist!) willen we de oer folkie Bob Dylan eren met deze editie. De formule is gekend: cinema met muziek als leidraad, lekker eten en een afterparty van jewelste.

Eén hoofdfilm deze keer, namelijk de lichtjes geniale Coen Brothers film, Inside Llewyn Davis. Llewyn Davis is een folkmuzikant die probeert door te breken in het New York van begin jaren 1960. Hij heeft geen inkomen, geen vaste verblijfplaats en logeert daarom elke nacht bij een andere kennis op de bank. Muziek maken doet hij het liefst alleen. In een van de scènes is Bob Dylan vaag in de achtergrond te zien en te horen. De aanwezigheid van een Times-criticus suggereert dat Dylans succes die avond begint...

Naast het super eten en apero van het Eetcafé team, sluiten we de avond af met een Bob Dylan afterparty. Niemand minder dan Bob freak Manu Veracx aka de voorzitter van Dranouter Festival vzw zal onder zijn Dylaneske moniker Every Grain of M de nacht de nodige neuzelige deuntjes geven. Dit alles in het gezellige kader van onze voor de gelegenheid tot oude cinema omgetoverde concertzaal. Lekker loungen in comfortabele zetels met een knabbel en een drankje in de hand. Ondertitels worden voorzien in het Frans en het Nederlands. Dus wat houdt u nog tegen?

Zoals als altijd organiseren we dit met onze vrienden van Westanglia vzw

Dit alles aan de mooie ronde prijs van 20 euro!

Cinézik 'The Bob Dylan edition'

Prijzen

Prijs € 20,00

Cinézik 'The Bob Dylan edition'