Boerengolf

Uniek in Heuvelland is de knotsgekke, uit Holland overgevlogen: boerengolf. Speel dit spel met je vrienden, familie, vereniging of met je bedrijf als teambuilding activiteit, … en beleef enkele leuke uurtjes in de mooie open natuur. Boerengolf is een variatie op het echte reguliere golfspel waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. In 1999 is het spel ontstaan uit de wens van een Hollander om eens op een grote golfbaan, golf te spelen maar geld had hij er niet voor, dus vond hij zelf maar iets uit. 

Twee teams nemen het tegen elkaar op. Wil je ook eens golfen als een boer, aarzel dan niet en boek meteen deze te gekke activiteit!

Het is aan te raden aangepast schoeisel te voorzien na enkele dagen regenweer. Spelmateriaal, speluitleg en scorekaartjes kan je afhalen aan de balie van Dranouter Experience.

  • Prijs individuele bezoeker:  € 7,50/volwassene (incl. huisgemaakte picon van Eetcafé 't Folk, droge worst + mosterd), € 5/kind (incl. biologisch appelsap + hoeve-ijs in potje)
  • Prijs groep (vanaf 15 personen): € 4 / persoon (incl. biologisch appelsap)
  • Prijs schoolgroep:  € 2 / kind
  • Duur: 1u30

Prijzen

Standaard Gratis
Extra info € 3 pp, consumptie inbegrepen. Consumptie: water, cola, fruitsap, limonade of pils

Afbeeldingen