gastenwoning 't Heuvelhof

Zeggen dat de natuur centraal staat in ’t Heuvelhof is een understatement. Op deze ecologische, no-nonsense plek in het groen focust Piet op harmonie tussen de mens en zijn omgeving.

Op het Natuurterrein, in de annex van de boerderij, in de voormalige hooischuur, is deze comfortabele**** gastenwoning voor 4 personen met drie slaapkamers.

Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van het gehele natuurterrein: wandelen door de weides, bij de schapen, in het bosje, de wijngaard, de boomgaard, het voedselbos … Alles staat er in teken van de natuur.
Het natuurterrein staat ook open om met jullie klapstoeltje een plezant plaatsje in te nemen in de boomgaard, wijngaard… om bijvoorbeeld een boek te lezen bij een aperitiefje of te picknicken.
Er is ook ruimte om fietsen te stallen en je e-bike op te laden.

Iets drinken? Er worden regionalen wijnen en bieren aangeboden en appelsap uit de boomgaard.

**** Met een comfortabele**** gastenwoning, wordt niet bedoeld dat alle hedendaagse luxe en comfort aanwezig is.
Maar wel de luxe van eenvoud, soberheid, kwalitatieve natuurlijke materialen, stilte, organische omgeving, natuurlijke elementen, warmte van een houtkachel en de vuurschaal, mooie vergezichten, een natuurterrein om te wandelen, het mooie Heuvelland, de houtgestookte saunabarrel & hottub, een natuurlijke zwempoel...
Je kan er gezellig dingen doen die je thuis niet doet.

Prijzen

Prijs Single met ontbijt MAX € 66,00
Prijs Single met ontbijt MIN € 66,00

Faciliteiten

Categorie: B&B
Dorp: Dranouter
Classificatie: *** / 3 sterren
Faciliteiten: Huisdieren
Faciliteiten: Sauna/Jacuzzi
Faciliteiten: Wifi
Faciliteiten: Kinderbed
Faciliteiten: Speeltuin