Laat je donderdagavond 23 oktober, tijdens de 'Week Van De Smaak', onderdompelen in een unieke culinaire beleving op het hoogste punt van Vlaanderen, de Kemmelberg. Tijdens een exclusieve Wine & Dine bij Hostellerie Kemmelberg, ontdek je 12 toonaangevende Belgische mousserende wijnen, zorgvuldig geselecteerd door José Lemahieu (ereburger van Heuvelland & Wine Personality 2013) en Martin Bacquaert (zaakvoerder en wijnbouwer-oenoloog van wijndomein Entre-Deux-Monts).
De bubbels worden vergezeld door een verfijnd 4-gangenmenu, gecreëerd en geserveerd door chef Maikel van Hostellerie Kemmelberg. Alle wijnen worden ingezet met een woordje uitleg van José Lemahieu of Martin Bacquaert.
Een avond met maar liefst 12 degustaties van Belgische bodem, in een exclusieve setting.
De plaatsen voor deze Wine & Dine zijn gelimiteerd op 25 personen, wees er snel bij!
Donderdag 23 oktober 2025 vanaf 19u
Praktisch:
Waar? Hostellerie Kemmelberg
Wat? Gastronomisch 4-gangenmenu, begeleid door 12 Belgische mousserende wijnen
Gastsprekers? José Lemahieu & Martin Bacquaert
Kostprijs? €125 per persoon
Reservatie via https://www.entre-deux-monts.be/bezoek/events/hostelleriekemmelberg/